Broken Hinge –> stadig

Jeg har tænkt over det og jeg tror jeg er klar til at investere i et par gode fodboldstøvler, da mine nuværende discount-støvler er ved at gå op i sømmene på min højre sparkefod. Jeg vil have noget ordentligt at spille i i sommerferien! Så her i morgen tager jeg i centeret for at shoppe og lede efter det bedste tilbud!

I dag står den på Store Rengøringsdag –> det er lækkert at alt er shiny og klart inden jeg skal til eksamen synes jeg. Har man baglandet i orden, præsterer man også bedre… kald det mit motto hvis I vil.

Meget stille og afslappende dag. Allain havde heller ikke tid i dag til at se på mit ødelagte hængsel, hvilket skuffede mig en del, da jeg så først kan få ham til det mandag (måske!). Enten så skal han sige at han ikke har lyst til det, eller hjælpe mig. Jeg bryder mig ikke om at gå i en mellemzone og vente. Det er selvfølgelig ikke hans problem at det er i stykker, men han sagde at han ville hjælpe, så det regner jeg da også med at han gør engang.

Var lige nede og prøve det nye vaskesystem i kælderen. Fra nu af bliver beløbet trukket over huslejen, så man behøver ikke rende til viceværten for at få nyt vaskekort hele tiden –> sweet :)

Inden eksamen mangler jeg kun at brænde alle projekterne på CD’er og DVD’er. Anne Sofie skylder mig forresten en DVD!
I aften er der afgangsfest på Pitstop, men da jeg ikke lige er i festhumør, tager jeg ikke med. Jeg synes de burde holde den fest når alle var færdige og havde sommerferie. Personligt vil jeg vente med at feste og slå mig løs indtil eksamen er overstået (måske er jeg den eneste der har det sådan… kald det diciplin).

Nu lød alarmen på mit ur, så jeg må ned efter vasketøjet. Og så skal der ellers vaskes gulv (var lige ved at skrive “guld”) støves af og badeværelset skal have en ordentlig omgang klorin. C’ya!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *