Dårlig stemning

En af de dage, hvor jeg bare ikke skulle være stået op! Det virker ellers vildt lovende med dejligt vejr (dog meget fugtigt) men det skulle vise sig at være løgn.

Den første dårlige oplevelse får jeg da jeg afleverer et videocam for Topper som han har glemt at aflevere. Allain var ikke videre glad for at jeg kom som budbringer for Topper, så jeg fik næsten skæld ud på Toppers vejne for at have afleveret det for sent. Udover det manglede der også en strømforsyning, så det fik jeg også at høre for selv som jeg intet havde med det at gøre. Ikke just hvad jeg havde brug for som start på morgenen.

Senere kommer Anders og fortæller mig at Lene Bonde ringede til ham omkring nogle omrokeringer af vurderingstidspunkterne, og at han havde sagt ja til kl 8 FØR mig onsdag d.22. Det blev jeg ret så muggen over, da jeg sætter stor pris på at være den første om morgenen, hvilket jeg også havde snakket med ham om før. Well, sådan skulle det ikke være altså… Er stadig muggen over det, men jeg regner ikke ligefrem med at han er villig til at bytte, da han var meget irriteret over at skulle op EFTER mig. Irriterende. Meget irriterende.

Og den dårlige stemning fortsætter da Rie, Tore og jeg smutter over på KUC for at spise… Der var to lækre toast-sandwiches tilbage og dem napper de selvfølgelig, så jeg er nødt til at betale samme beløb (25 kr.) for en meget mindre sandwich. FUCK!!
Kommer så tilbage på skolen hvor jeg checker min mailbox for at finde en mail hvori der står at alle studerende i løbet af ferien vil modtage en regning for det beløb vi skylder for at have printet gratis hele året pga. en fejl i printsystemet. Det er en regning ingen af os har til hensigt at betale… IT-IDIOTERNE har vidst hele tiden at systemet ikke fungerede men har ikke sendt en advarsel ud på noget tidspunkt. Hvordan fanden kan de så forvente at folk vil betale de arrogante og inkompetente røvhuller?! (jeg lyder måske grov, men sandheden kan nu engang være barsk).

Senere da jeg konsulterer Allain for at høre om han har tid til at se på det ødelagte hængsel på min mac, fortæller han at han sgu ikke lige har tid i dag alligevel selvom vi havde aftalt i dag :s

Lyspunktet på dagen var Åbent Hus, hvor nogle afgangselever i kantinen udstillede deres afgangsprojekt: deres nystartede firma “ODDFISCHLEIN” –> Lækkert? Ja for fanden. De har bygget en visuel identitet op i en ægte fisker-stil med “visuelle styrmænd” og jeg skal komme efter dig. Kan slet ikke beskrive hvor fed en idé det er!

Fodbold i dag var da heller ikke så galt… rigtig sjovt endda på trods af nogle spydigheder her og der. Det eneste jeg godt kunne have undværet var at Kim og jeg smadrede ind i hinanden… lige med knæerne! OUTCH!

Og så var det for en gangs skyld hyggeligt at handle i Fakta (normalt går folk rundt i deres egen lille verden og ser meget gnavne ud når man får øjenkontakt med dem) men ikke i dag! Stod og jokede med en anden gut i køen om kassedrengen der tydeligvis var newbie *Gg* og meget langsom. Så vi troede næsten de var ved at skyde endnu en Fakta-reklame med “tynd, tynd, tyk, mellemtynd, tyk, tynd” etc. Og så stod der to babes bag mig som også synes det var ret sjovt, så jeg kunne godt tage noget gas på dem. Jeg sagde “Det er nogle gode batterier” da de stod og så på nogle Alkaline ved kassen (og her hentydede jeg selvfølgelig ikke til Alkaline-batterierne *lol*). Jeg havde købt champignon, peberfrugter, fløde og hakkede tomater og det syntes de var vældig sundt, så jeg kunne da også lige fortælle at jeg havde været til fodbold og at vi faktisk stod og manglede nogle cheer-leaders… Jeg tror de havde været friske på det hvis jeg havde sagt at vi var et etableret hold, men det er jo bare for-sjov-bold.

Nu sidder jeg hjemme efter denne dag, som mest af alt var præget af lidt små-dumme ting. Nåå nej, jeg fik faktisk lavet en ret så lækker pasta-ret (vildt lækker sauce med de førnævnte ingredienser + boullión) Tror bare der var lidt for meget salt, for jeg er godt nok fucking tørstig :p

I går spillede jeg basket ball med Ture og nogle andre på handelsskolens court. Det var varmt, rigtig varmt (og fugtigt). Jeg spillede i mine tyndsålede sko, og det skulle jeg aldrig have gjort –> fik den værste vabel under min venstre fod som der gik hul på, så jeg render for tiden rundt med en flænge under foden. Jeg var alligevel til fodbold i dag, selvom det godt nok kan mærkes.

Wholla

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *