Nat på skolen

Så fik vi afsluttet video-forløbet, og det var bare lækkert at se hvad alle havde lavet! Kunne rigtig godt lide Tore’s intro –> lækre vinkler. Mindede lidt om introen til “Festen”, men bare en dyster version!

Jeg blev på skolen i går nat med Baden og Ladegaard for at få færdiggjort min trailer til “Bird Boy”. Var hjemme for at hente forsyninger i form af mad og min dyne + hovedpude. Fik dog ikke brug for det sidstnævnte da jeg ikke rigtig fik sovet. Sådan er det sgu generelt med det video og animation. Under animationsforløbet sov vi også på skolen…

Det er bare lækkert at arbejde på en Mac G5’er –> der er satme spark i de maskiner. Stadig en del render-tid, men meget hurtigere end min PowerBook.

Vores lærer Rikke (som jeg har nævnt noget om tidligere) kunne sgu godt lide det vi havde lavet. Hun sagde at jeg var rigtig dygtig –> det er jo altid dejligt at høre lige meget hvem det kommer fra :) Endnu et vellykket projekt! Nu kan jeg fokusere på forberedelser til bedømmelsen d.22. Se længere oppe i min dagbog for at se hvad jeg skal have klar… det er alligevel en del.

Jeg var ude og spille noget bold med Mads og Ole i forgårs på trods af at jeg have hylende travlt med video-forløbet. Det samme havde Anders, hvilket afholdt ham fra at komme med… øv øv. Men det var sgu sweet nok. Mads to desværre hjem da Ole og jeg gik over for at spille med nogle andre der var henne på de store mål (måske røde stjerne?). Ole og jeg var sammen med nogle andre “nye” (som de betegnede dem som) –> måske var vi “underdogs” men vi vandt alligevel 7-3 før vi blev nødt til at tage hjem *lol*. Det var ret fedt. I dag (to dage senere) er mine ben bare total smadrede… jeg fatter ikke hvad der sker. Der er også noget bøvl med mine knæ –> tror det er noget overbelastning. Jeg går måske også ud i nogle yderstillinger som ikke er helt så gode… Giver bare mig selv 110% hver gang vi spiller!

Min højre fodboldstøvle er desværre ved at gå op i sømmene :( Det er jo også den jeg sparker mest med… Kunne godt finde på at investere i et par gode fodboldstøvler. Det er trods alt i sundhedens tegn!

Ville bare gerne ha’ været i byen i dag, men det er jeg så forhindret i pga. mine fucking ben! Kunne ellers have været rart lige at fejre afslutningen på video-forløbet 2005 på Pitstop med noget intensiv dance dance :p

Flow

Du kan gå med det
Det kan gå mod dig
Du kan gå mod det
Det kan gå med dig

Det kræver initiativ at gå med flow’et
Det kræver held når det går med dig

Det kræver vovemod at gå mod Flow’et
Det kræver forsvar når det går mod dig

Hvad er så bedst? Alle er gode egenskaber:
Initiativ, held, vovemod, forsvar

Står man stille, har man intet initiativ
Intet vovemod

Flygter man, benægter man sit held
Tror ikke på sit forsvar

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *