Click. Præsentation.

Det gik total godt i dag til præsentationen (taget i betragtning at jeg kun havde sovet en time i nat!). Der var en del kø på printeren, så vi gik i gang 30 min. senere end planlagt, hvilket Eugenie Dodd og Camilla Jørgensen (vores vejledere) var lidt gnavne over. Eugenie holdt en lille tale om at hvis de havde været kunder, så havde de ikke købt vores produkt, hehe. Egentlig ret dumt at lægge ud med sådan en “tale” – det var sgu bare dårlig stemning.

Men det ændrede sig heldigvis da vi endelig kom til gennemgangen af de mange projekter :) De tog ganske godt imod min animation, men jeg måtte dog lige ind nogle steder med nogle argumenter mht. selve opbygningen / flow’et.

ekstypo_gennemgang.jpg

Andreas Peitersen rundede det hele af med sit projekt: font design. Han havde lavet en font, som var et mix af den kinesiske tegnsætning og den europæiske. Virkelig fedt lavet og præsenteret i plakat-form på pdf’er. Jeg vil lige se om jeg kan skaffe dem, for vil helt vildt gerne vise dem her. Det gav mig meget inspiration til at designe nye skrifter må jeg sige. FontLab er et must! :p

Mads fra Plex (underviser 3. års for tiden) var lige inde for at lytte med og komme med feedback. Superfedt.

This entry was posted in Designskolen Kolding, Grafisk Design and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *