D-SLR objektiver

Jeg var inde forbi fotohandleren for at blive lidt klogere på objektiver til D-SLR kameraer. Jeg går jo og kigger lidt på Canon’s nye 450D – Et superlækkert cam, men jeg vil være helt sikker på at få et objektiv med, som passer præcist til mine behov. Jeg har nemlig kun råd til ét objektiv, så det skal være det rigtige.

Umiddelbart tænker jeg noget i retning af et all-around objektiv. Et der kan gå fra macro til tele kunne være fedt. De er dog ikke helt billige hvis man vil have skarpe billeder.

Jeg ved ikke helt hvilken type billeder jeg mest tager. Det varierer utrolig meget. Jeg ved blot at jeg elsker makro-billeder og at jeg elsker at kunne zoome helt ind på motiver der er langt væk. Det jeg nok vil benytte mest, er sidstnævnte. Spørgsmålet er om jeg ikke bare skulle købe et zoom-objektiv og så undvære macro indtil jeg kan få et macro-objektiv. Hmm. Jeg må have en snak med BINGO-FOTO i storcenteret tror jeg. Der er god service :)

This entry was posted in foto, Indkøb. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *