Den Store Planlægningsopgave!

Der er mange ting på 3. år at holde styr på skal jeg lige love for. I dag havde vi møde om turen til St. Petersborg hvor vi nedsatte nogle udvalg til at tage sig af flg. ting:

  – Økonomi
  – Rejse
  – Planlægning
  – (en sidste jeg ikke lige kan huske?)

Jeg er på planlægning hvor vi skal komme med foreslag til hvad vi kan lave af projekter derovre. Det kunne f.eks. være noget der tog afsæt i selve byen, ruslands historie etc. Har sgu aldrig været derovre og kender heller ikke så meget til Rusland, så jeg er rimelig spændt. Er også ret spændt på at se om jeg modtager nogle af de legater jeg har ansøgt om (det var jo hele 3 styks!).

I morgen er der så IT-møde hvor Anders og jeg vi tale for at de køber 3. parts plug-in’et “Imposer Pro” til InDesign. Læs om det her.

På fredag er der møde på KUC omkring den skriftlige eksamensopgave –> er spændt på hvilke krav der er denne gang. Den ligger vist på omkring 15 sider hørte jeg Trine sige noget om til sidste forelæsning… det er ikke så galt, men hvis der foregår 117 andre ting imens man skal lave denne opgave, så kan det nemt gå hen og virke pisse uoverskueligt det hele.

Mødte lige Kristina rundt om hjørnet på gangen (lærerinden vi havde til Capitalis Monumentalis) og blev rimelig overrasket sådan lige pludselig at støde ind i hende der… nåede da lige at sige tak for det billede hun havde sendt efter sidste gang hun var på skolen. Skal lige huske at spørge efter de billeder hun havde taget af skriftrullen og sat sammen til et langt…

Mht. identitetsprojektet så har vi brugt dagen på at brainstorme på et navn, hvilket resulterede i nogle flere forslag end dem vi kom med ved første brainstorm. Lige nu har vi flg. favoritter:

  – VÆRFT 6000
  – SLAGSKIBET

Ellers ikke så meeeeeget. Skal til at læse nogle flere bøger tror jeg… Er stadig i gang med “Minkroslaver”, det er bare pisse-svært at finde tiden til det når jeg kommer hjem og har andre ærinder.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *