Dog tags og udlevering af nøgler

Hører 50 Cent igen, “Get Rich…” yeah baby! I morgen flytter jeg endelig tættere på skolen og det hele…

Det var min plan at aflevere ansøgningen om boligsikring i dag, men der var lukket da jeg kom forbi. Det skal jeg fandme nå i morgen!

Og så fik jeg sgu’ brev fra Patricia i Spanien :D Total lækkert at høre fra hende. Gik og troede, at hun havde glemt lille mig, men nej… Lovede hende at sende nogle ‘Dog Tags’, så det gør jeg også. Er lige ved at undersøge hvor man kan få trykt bogstaver i sådanne plader –> det skal være som de gør det i militæret!

I mine plader vil jeg have trykt flg:

  Plade 1:
  Joaquim M. Nielsen
  alias JoKKe-svin

  Plade 2:
  07 / 12 / 1983
  (min blodtype måske?)

Det kunne være for lækkert at få trykt det på min Dog Tags og få dem personliggjort på den måde :) Well, der må sgu’ da være et sted i DK hvor det kan gøres. Fik et nummer fra Assens Armyvarer, som jeg lige skal checke i morgen.

Nå ja, skal lige ringe til viceværten i morgen og aftale noget med udleveringen af min nye nøgle :D Glæder mig også totalt til at indrette det nye. Håber jeg kan få boret de mange spejle op –> det har været lidt håbløst her med de psykopat-hårde vægge! *wicked*.

Var oppe på skolen i dag hele dagen (eller fra kl. ca. 12.00) –> og så helt til kl. ca. 20:00. Her til morges fik jeg idé’en til min folder: en visuelt eksperimenterende fortælling om en brille, der mister sit brilleglas. Brillen jeg brugte til fotoserien var jeg lige nede i en brilleforretning for at låne (det måtte jeg gerne) og vha. vand skabte jeg så illussionen af, at brillen mistede sit glas. Det er svært at forklare. Uploader det færdige projekt og processen når det kommer dertil :)

Chill out. Nu vil jeg brænde de pics jeg har taget i dag…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *