Dumme uheld…

Hjemme igen fra livet på landevejen med min far. Var med ham på arbejde hele dagen, og jeg stod op kl. 04:00 for at tage med.
Jeg kan huske at jeg sidste år var meget træt under næsten hele turen sammen med min far på arbejde, men denne gang var jeg vågen stort set hele tiden.

Men shit hvor løb vi ind i nogle dumme uheld undervejs: første uheld var, at det sted hvor vi skulle fylde tanken op ikke havde mere materiale. Så måtte vi vente på at sekretæren kom for at kunne fortsætte ruten *suk*. Næste problem var noget mere alvorligt: på motorvejen i et sving satte speederen lige pludselig ud, så vi måtte holde ind til siden i svinget (på en motorvej!) for at reparere det. Min far løb hen med nødtrekanten og reparerede det, mens jeg stod bagved lastbilen og hold øje med de forbifarende biler og monsterstore lastbiler, ”WROOOM!” sagde det, og hver gang var jeg nervøs for, at en af dem ikke var fokuseret på vejen og ville støde ind i bagenden på vores lastbil –> stress!

Vi slap heldigvis fra det og kunne køre videre! Ellers skete der ikke mere. Min far hævede de nogleog 130€ til flybiletten og så kørte han min hjem til Ton & Soci –> var der ved en 22:00-tiden og nu sidder jeg her.

Spanien vandt alligevel ikke guld i basket, som jeg ellers havde regnet med (sammen med hele resten af Spanien!). De spillede mod USA i dag, og i kampens sidste minutter da begge hold næsten stod lige, dømte dommerene hele tiden i USA’s favør… konspiration? Ja, det tror jeg nok! Og for at det ikke skal være løgn, så bedte USA’s dommer om en Time Out i de sidste sekunder af kampen, selv om han udemærket godt var klar over at de havde vundet! Har man nogen moral? Nej, det tror jeg så ikke liiiige!

Godnat motherfucker!

Nå ja, skal brænde CD’er til min far og Ton & Soci med alle de billeder jeg har tager hernede.

Ingen armstrækninger i dag *øv*.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *