Elsker at være sent på skolen

Shooooooting Stars! For Nathan det’ sjow! Kig med hver tirsdag på Zulu lige efter Zulu Bingo (som du selvfølgelig OGSÅ skal se!) –> So It Was Uttered, And So It Shall Be…

Så er vi i gang med illustrtionsforløbet. Fra dag 1 (i går) blev vi sat til at illustrere en forside til Ud & Se med DSB over emnet “Trusler/fobier”. Det kom der mange syrede ting ud af. Jeg uploader selvfølgelig tegningerne som de kommer (check dem under “Illustration” under “Billeder”).

Uh yeah! Check: www.tudekiks.frac.dk –> det er en lille ting, som Sylle og jeg har strikket sammen, som folk kan sende til hinanden… total provokerende! Vi laver en serie: “Tudekiks”, “Tudemarie” og “Tudsefjæs” –> ROCK ON! (måske med lyd).

Hvad mere, hvad mere… Jeg har ingen anelse om, hvad vi skal lave i morgen. Tegne noget mere går jeg ud fra. Jeg sad på skolen i dag til kl. 20:00 et-eller-andet –> de andre tror nok jeg er skør, men jeg elsker at sidde deroppe og tegne når der ikke er så mange… på det tidspunkt er der en helt bestemt stemning.

SnaX /PEACE OUT

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *