Endelig fodbold igen

I går var jeg ude og spille fodbold med drengene ved 10-tiden. Det var superfedt endelig at komme ud og spille igen efter så lang en pause (vist nok over en måned). Jeg fik også mulighed for endelig at teste mine nye støvler og benskinner. De fungerede upåklageligt på trods af at de i begyndelsen gnavede en smule. Det viste sig dog at forsvinde jo mere jeg spillede. Vejret var perfekt og vi var 13 på banen. Jeg satte en kasse ind på hovedstød og et med højrebenet og var tæt på at score flere gange, men det satte modstanderens målmand desværre en stopper for. Jeg håber snart vi skal ud og spille igen. Det er superfedt at vi har en Facebook gruppe tilknyttet aktiviteten, men jeg ville dog ønske det var muligt for alle medlemmerne i gruppen at invitere til kamp. Jeg må lige hive fat i Jesper eller Stephan.

This entry was posted in Fitness. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *