Fødselsdag hos Borch

Hey.

Jeg skal til fødselsdagsfest hos Borch i dag. Tager afsted 14:30 til stationen og tager 960’eren til Vejle Fyn. Der skulle Per gerne stå så vi kan følges sammen ud til Borch. Min mor skulle alligevel i byen så jeg spurgte om hun ikke lige kunne købe gaven og 6 Carlsberg til mig. Jeg giver ham en eller anden speciel øl.

I går downloadede jeg nogle af de fede numre jeg hørte i radioen og brændte en CD som jeg tager med derud…det bliver kanon. Jeg har soundtracket fra Nike-reklamerne med de der fodboldspillere der er ude på det store skib hvor de battler mod hinanden.

Jeg var jo til dimision i går (fredag) hvor alle studenterne fik deres eksamensbeviser og nogle fik også legater. Vi andre fik vores karakterer i samtlige fag!

Jeg ville ønske at jeg havde et hvidt jakkesæt af silke.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *