Første gang jeg tegner croquis!!

Yeah okay, det er jo egentlig den 1. oktober nu hvor klokken er over midnat, men det er først lige nu jeg besluttede mig for at skrive dagbog.

Jeg kom jo ret sent hjem fra skolen, da jeg var til tegneskole fra 18:15-21:00, hvor jeg tegnede nøgne mennesker (eller det der også hedder “Croquis”). Jeg tror jeg er den eneste på skolen der ikke har prøvet at tegne Croquis før, så jeg var lidt bange for, hvordan det ville gå, men det er godt nok total sjovt synes jeg… man tegner på en helt anden måde end man normalt gør, fordi der skal gå så hurtigt –> og så lærer man rigtig meget om form og gengivelse af samme.

I dag blev vi også introduceret til skolens computere, hvilket tog 2 timer (uden pauser)!! Jeg har aldrig oplevet noget så kedeligt i mit liv (tror jeg). De to systemadministratorer snakkede om en masse ting som vi overhovedet ikke vi få brug for, og havde simpelthen de mest søvndyssende stemmer. Som en inkarneret computernørd, er jeg flov over at dele interesse med sådan nogle støvsamlere!

EJ okay, nu må jeg hellere lade være med at blive for ondskabsfuld…så jeg stopper her. Jeg er også totaaaal træt.

I morgen skal jeg lige have taget en kopi af min PBS betalingsoversigt og sende den til min mor –> hun mente der var noget galt med huslejen…

Fuck nu af!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *