Farvel Fanø & rulleri

Det var en noget kort ferie jeg havde her på Fanø, men det kan være jeg har tid til at komme tilbage igen senere denne sommer – nu må jeg lige se hvad der sker når jeg kommer hjem.

Jeg har købt billetter til min ferie i Spanien – en noget spontan handling faktisk, idet jeg oprindeligt ikke havde planlagt at tage derned i år. Det er sjovt hvordan tingene kan ændre sig. Jeg har en del ting jeg skal ordne før jeg tager derned, så dem håber jeg at jeg kan få taget mig af nu her når jeg kommer hjem. Det drejer sig bl.a. om flg. (hvad jeg lige kan komme i tanker om i hvert fald):

– Badebukser (mørkebrune)
– Solbriller (jeg har tænkt på nogle aviators, men de er sgu’ så brugte for tiden, så jeg ved ikke helt om det bliver sådan nogle).
– Bukser (mørkebrune)
Det er sjovt hvordan jeg har mere lyst til at skrive, nu hvor jeg har også mulighed for at gøre det når jeg er på farten. Jeg tror der kommer flere spidsfindigheder ud af det.

Min far ringede i går aftes for at ønske mig tillykke med min navnedag – det var nemlig St. Joaquim i går, så det blev jeg glad for :) Han har åbenbart set en guitar i en musikbutik, som han har lyst til at købe til mig. Han sagde at havde på fornemmelse at han skulle købe den til mig, men han skulle også lige høre mig ad, om jeg synes det var en god idé. Jeg sagde til ham, at hvis han havde en fornemmelse, så skulle han tage og følge den. Det er en ægte akustisk guitar, og jeg glæder mig meget til at se den. Han fortalte, at når han en dag ikke er her længere, så kommer jeg til at arve hans egen guitar, hvori han har gemt et foto af sig selv. Der er nu noget specielt ved at have et musikinstrument i sit hjem. Det er ret terapeutisk for mig at kunne hive det frem og spille på det – også selv om man ikke rigtig kan få en egentlig melodi frem. Hvem ved, måske lærer jeg en dag at spille en hel sang. Det kunne være smukt :)

Ton og Soçi tager til Cadiz den sidste uge hvor jeg er hos dem (uge 35). Adri tager ikke med, så der bliver der sikkert gang i gaden derhjemme, hehe. Vi skal helt sikkert på Golden Glove og have en Guinness (eller to, tre, fire). Jeg glæder mig meget til at se dem allesammen igen!
Min far sagde, at jeg bare skulle ringe til Miguel, når jeg ankom til Malgrat, så kan han hente mig der. Det er nu ikke fordi der er den helt store gårtur, men jeg er nok ret så træt når jeg endelig kommer derned! Jeg må indrømme at jeg bekymrer mig lidt over togturen fra lufthavnen i Barcelona til Malgrat. Jeg tog den sidste sommer, men det blev lidt for hektisk for min smag. Det kunne være fedt hvis jeg kunne downloade en køreplan på nettet, så jeg kan forberede turen hjemmefra med skift og det hele. Det må jeg lige undersøge. Ellers er et vist heldigt nok at jeg kan tale spansk :p

Min mor har fødselsdag i dag, så jeg ringede lige til hende fra Fanø. Jeg forsøgte at lyde som morfar, men den hoppede hun ikke rigtig på… Dertil er min stemme vist ikke dyb nok desværre. Meeen næsten, hehe.

Jeg fulgte ikke rigtig med i, hvem der løb med sejren til Fanø Cup, men jeg synes det er imponerende hvordan de på så få dage kan finde frem til to hold i finalen. Der var vist over 200 hold til at begynde med!

I går aftes var jeg ude og rulle på mine skøjter i den sidste sol. Det er vildt skønt at rulle herovre på Fanø gennem de små hyggelige gader. Jeg fik øvet mig lidt i at dreje mod højre, hvilket jeg har svært ved. Det er meget nemmere for mig når jeg skal dreje mod venstre af en eller anden grund. Det er nok fordi det er den manøvre jeg har brugt mest. Jeg synes ikke rigtig der er nogle gode steder her i Kolding, hvor man kan rulle.

This entry was posted in Dagligdagen, Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

One Response to Farvel Fanø & rulleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *