Farver og følelser *Gg*

Jeps, så er jeg igen hjemme efter en laaaaang dag på skolen. Vi har givet os i kast (Ikast?) med et nyt projekt, som vores lærer gav os i dag (og som hun egentlig havde givet os i mandags, men som af en eller anden grund ikke kom frem til os).

Opgaven lyder på, at vi skal finde 10 sort/hvid fotos, som viser nogle følelser. Disse følelser skal vi så forsøge at finde farver til, og danne simple kompositioner ud fra disse. Det er det jeg har arbejdet med i dag, men jeg ville dog have ønsket, at vi havde fået opgaven i mandags –> Nu bliver vi allesammen nødt til at arbejde endnu hårdere, fordi det skal være færdigt på fredag (tror jeg da nok).

Jeg har lige lavet noget suppe med kartofler, gulerødder, bullionterning og kel og kødboller i –> yummi! Totaaal spare-mad…

Nå, jeg vil skride igen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *