Feee’ fest og studenterhatteformet garn

Uuuh sailor! Det var mega sjoveren i går. Jeg har lagt billederne fra aftenen op på min side under “Billeder” hvis du vil se dem. Vi tegnede alle mulige forrykte ting på hinanden med vandfast tusch… Per forvandlede med få pennestrøg mig til TIS-MAN og til gengæld fik kan de grummeste bakkenbarder. Søren fik et anker på armen sailor-style. Jeg fik også Rasmus’ pik-skabelon tegnet på hånden.

Vi fik totaaal lækker mad (indisk tror jeg) som var HOT HOT HOT. Jeg skyllede da også lige efter med en kande vand.

Jeg cyklede hjem, og jeg tror aldrig at jeg har slingret så meget på en cykel i hele mit liv (bortset fra første gang jeg kørte på cykel altså!). Jeg kom heldigvis hjem, tro det eller la’ vær.

Så kan Spanien godt forberede sig på at jeg invaderer det i morgen lidt over kl. 17:00. Jeg glæ’er mig bar’ so mucho til at se dem allesammen igen!

Nu kan jeg ikke finde på mere at skrive, og så må jeg hellere lade være (alt andet ville være spild af min tid). Hvis jeg f.eks. blev ved med at skrive, uden at det jeg skrev havde noget egentligt indhold, ville formålet med min kontinuerlige skriven være udvisket. Med andre ord, så tror jeg at jeg sætter punktum for i dag.

Nå ja, lige en ting til (som Columbo ville ha’ sagt det): Jeg ville bare lige advare mod at gå for længe med studenterhuen. Ens hår ender med at få samme form som selve huen –> det ser grumt ud!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *