Fest med naboerne i Elvira’s gade. 3000 armstrækkere!

Shit, jeg har lige været til fest i min farmor Elvira’s gade sammen med alle naboerne. Der var Llorens, carmen, Teresa, min far, Anna, Oriol, Ton & Soci, Pol og nogle andre… Det var pænt sjovt!

Elvira havde lavet lækker mad –> kæmpe måltid var det med: dejligt brød med tomat, skinke, ost, vine, melon, kager, salat osv. Der er en vin, som jeg er faldet for: ”Matheus” hedder den. Det er en pikant, mouserende vin som skal nydes om sommeren!

I dag fyrede jeg lige en 95 Euro af. De gik til en fodboldtrøje med Barca (med mit nick ”JOKKE” trykt bagpå, hehe), og så var jeg ved frisøren for at få en studsning og an afblegning af håret i toppen… Jeg er for vildt glad for trøjen. Den er guld værd. Men nu jeg snakker om at bruge penge, så er der den ultimative bog om grafisk design, som jeg tror jeg har råd til at købe, hvilkket jeg så vil gøre. Den koster ca. 1.800 kr da den er trykt sindsygt godt, og her snakker m´vi kvalitet med store bogstaver og udråbstegn bagefter! Jeg savler når jeg læser anmeldelserne af bogen, hehe.

Fuck, jeg er oppe på over 3000 armstrækkere nu (det skulle bare lige siges).

Nå, men vi havde det OKAY sjovt til gade-festen. Jeg legede som sædvanlig med alle ungerne og vi rendte rundt og kimede på dørklokker og lavede et bål rundt om hjørnet, hvor de voksne ikke kunne se det *Gg*. Jeg elsker sgu at lege stadigvæk, hvilket jeg opfatter som en af de vigtigste kvaliteter man kan eje! Jeg vil fandme aldrig være voksen.

I morgen har min far fri, men jeg skal på stranden tidligt for at mødes med Patri, hvis der nu er nogleændringer i planerne om i morgen på plads ”Campassol”.

Adrià tog til Barcelona til noget fest i dag, så han var ikke med til gadefesten. Han overnatter også i Barcelona. Ton blev rasende over at han bare sådan vil til Barcelona, men han er immervæk 16 år.

Jeg skal nok begynde at tænke på en gave til Ton & Soci… plejer jo at købe CD’er, men ville nu gerne være mere original. En DVD? Lappegrej til cyklerne (med tænger!) –> det er fordi de har et lappegrej, men ikke de tænger der skal til for at løsne dækket fra metalringen for at komme til selve den oppustelige del. Det ville være en sjov gave :) Og til Adri, et eller andet der har med bas-spil at gøre. Han spiller jo bas i band’et ”La Junta De La Kloaka”. Til Pol? Det ved jeg ikke endnu. Måske kan jeg nøjes med lappegrej og en DVD for hele familien, hehe.

Gotta run.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *