Hyletone og beskidt vand

Hvad hulen har jeg lavet i dag? Jeg maa lige taenke mig om… Jeg tror jeg sov temmelig laenge. Stod op og spiste morgenmad og sov saa lidt mere –> jeg var stadig traet efter festivallen (og jeg har stadig hyletone paa det venstre oere).

I dag vaskede vi ogsaa toejet og taskerne fra festivallen. Det var godt nok beskidt og stoevet –> specielt mine sko.

Ved 18:00-tiden tog jeg lidt til stranden –> Adri tog til biografen i Blanes for at se “Hulk” sammen med Aimar, som kom tidligere med Counter-Strike… Vandet var godt nok beskidt, men det er pga. de store boelger.

Derhjemme chattede jeg paa MSN. Omelet til aftensmad. Ellers er der ikke sket saa meget. Efter aftensmaden cyklede jeg op til det lille “slot” i Malgrat for at kunne se fyrvaerkeriet i Blanes, som begyndte under aftensmaden. Uheldigvis stoppede det netop da jeg ankom til slottet –> dumt!

Nu vil jeg se noget TV.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *