Modeshow på Campassol med Patricia

Så er jeg lige kommet hjem fra en tur i byen med Patricia og nogle af vennerne. Vi var inde på plads ”Campassol” for at se på modeshow og hip hop dans fra en gruppe som Patricia også danser i.

Show’et var da fint nok –> kostede 3€ og pengene gik til børn fra Sahará (eller Sahara) som lever meget fattigt. Vi var Patricia, Silvia, Irene og jeg + Irene’s søster tror jeg det var. Show’et sluttede ved en 01:00-tiden, hvorefter jeg takkede godnat. Det kunne godt have været sjovere tror jeg, hvis jeg kunne tale Katalansk… var lidt af en outsider, mens de snakkede løs om ørerne på mig –> kedeligt. Nå, men jeg havde da mit kamera, hehe.

Jeg synes det var lidt tidligt at tage hjem, så jeg cyklede ud i byen for at se på nattelivet. Køer på diverse diskoteker og helt øde langs strandpromenaden lige bortset fra enkelte unge, der sad på trapper og stod og stirede på forbipaserende. Dejlig tur… lige for at klare mit sind.

Ellers har jeg været ved stranden ca. fra kl. 10:00 til 16:00.

I morgen står den på Barcelona og Forum 2004. Det er Ton & Soci der har nogle fribilletter til arrangement’et. Min far vil ikke med til det, så jeg tager med Ton & Soci (og Pol?). Skal fandme huske mit cam.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *