Flækket øjenbryn

Ååååårh hvad jeg har det dårligt!!! Jeg var til Borch’s fødselsdag i går og den var ok fed, indtil jeg besluttede mig for at falde ned i en bæk og flække mit øjenbryn på en sten!

Det hele begyndte med at jeg skulle pisse. Jeg gik om bagved i haven og fik da også pisset, men da jeg skulle tilbage lagde jeg i mørket ikke mærke til, at der lige foran mig var en grøft med en bæk i, så den faldt jeg naturligvis ned i, og slog så hovedet mod en sten.

Jeg lå lidt i vandet og tænkte over hvad der var sket, og fik derefter på mystisk vis slæbt mig hele vejen op til huset, op ad trapperne og ind på toiletgulvet. Der så jeg åbenbart mig selv i spejlet, for jeg kan i hvert fald huske at jeg, på et eller andet tidspunkt, så mig selv med blod løbende ned over mit hovedet fra den dybe flænge).

Jeg lå som sagt på toiletgulvet, og der kom heldigvis hurtigt nogen og hjalp mig. Nogle tøser vaskede alt blodet af, og prøvede at stoppe blødningen. De fik mig udenfor igen efter noget tid, og jeg kom ind i en Falck-bil som kørte mig til Odense hospital. Jeg knækkede mig for groft på vejen ind til hospitalet! En der hedder Kristian tog med mig hvilket jeg var glad for (han var sgu en guttermand!).

Jeg blev lagt op på en briks i mit drivvåde tøj. Jeg rystede helt vildt, og fik derfor et par “hospitals-bukser” på som ikke just var særlig pæne hvis jeg skal sige det, men det kan jo også være lige meget.

En sygeplejerske fortalte mig, at der var meget skidt i flængen som lige skulle renses væk, inden jeg skulle sys. Hun tørede med en klud nede i flængen, og det gjorde bare nas!!! Derefter hev de nål og tråd frem og begyndte at sy. Jeg blev lokalbedøvet så det kunne i mærkes. De gav mig også lige en stivkrampe vaksination selvom jeg havde en i forvejen, så nu har jeg to (jubii!).

Efter at jeg var blevet syet, gik jeg sammen med Kristian hen til et busstoppested hvor Kristian fik fat i en Taxa (han betalte, så jeg må hellere sende ham pengene på et senere tidspunkt). Vi kørte med taxa’en hjem til ham, hvor jeg fik lov til at sove. Ca. kl. 14:50 hentede min mors kæreste Kaj mig, efter at jeg havde ringet til min mor og fortalt hvad der var sket. Kaj kørte mig hjem og nu sidder jeg her og skriver i dig dagbog…

Det var sgu trods alt en god historie hvis jeg skal være helt ærlig…det gjorde bare total nas!

Lige nu har jeg den vildeste bule i panden og en flænge på ca. 4 cm i øjnbrynet så nu ser jeg rimelig sindsyg ud!!! Jeg håber sgu at bulen forsvinder når jeg skal til Spanien…

Jeg ville ønske at jeg ikke var faldet i den fucking bæk!!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *