Fodbold igen efter lang pause!

P.g.a. problemer med mit venstre knæ, har jeg været forhindret i at spille fodbold, MEN dagen i dag var et vendepunkt! Jeg tog med til indendørsbold i hallen ved Pædagogseminariet og spillede i godt halvanden time. Tempoet var rimelig højt, og jeg gav mig meget. Mit knæ bestod heldigvis denne (for mig) ultimative test af dets tilstand. Jeg havde SLET ingen smerter, og jeg scorede tilmed nogle mål :) Det var også fedt at se de andre igen. Nu skal jeg virkelig sørge for at holde løb og fodbold ved lige, så jeg ikke ender med “grafiker knæ” igen. Jeg tror det er kommet, fordi jeg har siddet ved computeren så meget. Der skal nye boller på suppen! Når jeg tjener nogle penge, så skal jeg også have gang i fitness igen.

This entry was posted in Dagligdagen, Helbred, Venner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *