Fucking solsort!

Øv, så kom det dårlige vejr :( Det har lige regnet, men vi har da været ude at gå. Jeg skal hjælpe morfar med at vokse bilen inden jeg tager hjem, så det må gerne klare op igen snart!

Og så er der en FUCKING irriterende solsort der skidder og skræpper HVER morgen kl. lort, så jeg vågner for tidligt! *Argh* Jeg kunne kvæle den skide fugl!

I går aften så jeg “Sin City” –> vildt lækker film opbygget af mange historier som flettes ind i hinanden. Det hele visualiseret på en genial tegneserie-agtig måde, sort/hvid men med nogle farvede elementer. karaktererne i filmen er overdrevne men formår alligevel at beholde troværdighed. Skuespilletet er superpt og har man læst tegneserier med skurke og superhelte, vil man klart kunne se hvordan de er brugt som inspirationskilde til filmen (den er selvfølgelig også baseret på Frank Miller’s tegneserie “Sin City”). “Must see” for tegneserieelskere og folk der elsker “visuelt slik”.

I forgårs så jeg “Reservoir Dogs” af Quentin Tarantino (som iøvrigt var medinstruktør på “Sin City”). “Reservoir Dogs” udstiller en flok kriminelle og de problemer de har efter et kup de har begået. Filmen bygger i høj grad på opbyggelse af karaktererne, hvilket Tarantino er så suveræn til. Man har ikke noget imod de lange scener, hvor skuespillerene for lov til at brilliere med dialoger i verdensklasse! Se den nu!

I dag har jeg godt nok dovnet den. Det er vildt hvordan vejret kan have den påvirkning på mig.
Det er nogenlunde det samme med mit knæ, men jeg vil så gerne ud og spille noget fodbold! PIS!

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *