Pirates of Faaborg Fjord II

Ovre ved Kaj fik jeg genskabt billederne fra mit Memort Stick kort, men videoerne kunne programmet ikke klare af en eller anden grund. Der er næsten ikke noget værre end at miste optagelser, lige meget om det er video eller billeder. Det er alt sammen minder på en måde. Selvfølgelig har jeg det også i hovedet, men jo længere tid der går, jo mere fragmenterede bliver disse minder og til sidst er det kun de ting der virkelig har gjort indtryk på mig, jeg kan huske, og det kan jeg ikke ”nøjes” med. Jeg vil have det HELE med… Det var også min plan, at jeg ville klippe en lille video sammen til sidst over mine oplevelser ferien igennem, men nu kommer der et kæmpe hul fra min tur til Faaborg. Øv øv. Lige siden fejlen på min Memory Stick, stoler jeg ikke rigtig på den mere. Hvis det sker én gang til, så må jeg kontakte dem jeg har købt det ved og spørge hvad fanden det kan være. Jeg regner da ikke med at det er kameraet i hvert fald… Men igen, jeg ved det selvfølgelig ikke.

Nå, men efter at have genskabt NOGET af den tabte data, roede jeg til Bjørnø. Vejret var lidt lumsk, eller dvs. det var fint nok da jeg roede ud, men da jeg var kommet et godt stykke ud, troede jeg sgu’ det ville trække op til torden (hvilket ikke lige er det fedeste vejr at sejle ud i tror jeg) men jeg satsede på det gode vejr, og det holdt også stik, så ingen grill-mad til fiskene i denne omgang…


Her ligger båden “parkeret” ovre på dejlige Bjørnø. Gik lidt hen ad stranden og spiste min medbragte madpakke, imens jeg betragtede livet ved øens mini-havn.


Medbragt udstyr: Sandaler, madpakke, kamera, mobil, håndklæde, vand, solcreme


Ringede to gange til M da jeg var midt ude i fjorden, men kunne ikke få fat på hende… desværre… Det kunne ellers ha’ været fedt.

Er sikker på at hun ville kunne høre bølgernes slag mod båden. Så ville jeg ha’ sagt: ”AAAARRRRD” som en ægte pirat (Pirates of Faaborg Fjord II) :p Hmm, det må blive en anden gang. Smukt var det i hvert fald derude. Det er som om at det blive bedre og bedre for hver gang jeg sejler derover (eller også er det bare fordi, der går så lang tid mellem at jeg gør det?).

Senere (da mine vablers vabler var blevet mindre ømme) roede jeg hen til Klinten – Faaborgs officielle badestrand, hvor jeg tøjrede båden til tømmerflåden ud for stranden. Hvis jeg havde haft mine badebukser med, var jeg helt sikkert sprunget ud fra vippen et par gange :p


Solen var ved at gå ned… Skrev noget melankolsk i min skitsebog og roede videre…


Ved aftenstide grillede vi laks ved stranden. Pludselig kommer ænderne op og ville ha brød, så det kom der nogle syrede billeder ud af :) Vi var lige ved at få dem op på grillen *gnæg gnæg*.

Afsluttede dagen med ”The Shawshank Redemption” og en pakke kammerjunkere (som en slags chips!). Rigtig go’ film om menneskets evne til at beholde håbet, selvom grundlaget for det nærmest er fuldstændigt udvisket.

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *