Underlig dag

Meget underlig dag, og jeg tror det har noget at gøre med, at jeg ikke sov så godt i nat. Anyway, jeg stod op og gik ned i køkkenet for at tage noget morgenmad, og mødte så rengøringsdamen Carmen fra Galicien (men som nu bor i Malgrat nogle få huse fra Ton & Soçi’s). Hun er en kanon person, og snakker KONSTANT *Gg*. Hilser altid på mig ved at sige: “Holaaaaa guapoooo!”.

Side-note vedr. morgenmaden: Mælk / ColaCao med kiks og et glas appelsinjuice + en banan

Cyklede over til Elvira for at rense træværket i gårdhaven så far og jeg kunne male det senere. På daværende tidspunkt havde jeg forholdsvis meget energi, men da jeg var færdig med at pudse træværket, var det som om jeg blev ramt af en forhammer lige midt i fjæset *BANG*! Lagde mig lidt inde på fars værelse for at holde en siesta (hvile mig). Lidt efter kom min far hjem og han var lige så træt som mig. Jeg lagde mig ind på Miguels værelse og sov videre i ca. 2 timer… og så var den dag næsten gået. NÆSTEN!

Vågnede med lidt mere energi. Elvira havde noget Gazpacho tilbage fra i går som jeg gladeligt slubrede i mig (med “Pan de Soja” *mmm*).

Efter at have spist, malede vi træværket i en blå farve. Det var edderhugme hårdt, og resultatet blev desværre ikke særlig godt, hvilket er pga. det gamle træ. Det bedste ville have været at leje en vinkel sliber for at få træet helt fri fra den gamle maling. Well, man kan heller ikke sige at det er direkte grimt, så det er vel acceptabelt.

Vi tog til stranden i “male-pausen”. Gult flag, men jeg så ingen brandmænd.

Endnu 3 omgange Domino med far. Vandt igen alle tre gange, men har nærmer sig en sejr kan jeg mærke! Den er liiiiige ved at være der…

I morgen er der CorreFoc i Tordera. Jeg tager derhen med Julì, Finna, Alberte og Alex. Tøjet er vigtigt! Jeg skal sgu’ ikke have forbrændinger over hele kroppen. Tager de sorte bukser på jeg fik af Eva. I dag lånte jeg en gammel, langærmet skjorte af far som jeg også tager på. Mangler kun nogle sko, en hat og et tørklæde. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal takle det med at tage billeder, når det flyver om ørerne på mig med ild og gnister. Hmm, glæder mig i hvert fald til at se hvordan CorreFoc er i Tordera. Her i Malgrat er det i hvert fald en helt suveræn begivenhed!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *