Med far til Santa Susanna

Hvad så der? Ikke så meget. Det var sgu’ lækkert ved stranden i dag. Patricia var der, så vi snakkede lidt.

Senere cyklede min far og jeg til Santa Susanna (byen, hvor hans forældre blev gift) –> var der også sidste år… De var ved at forberede til Festa Mayor. Der skal foregå en fremvisning af forskellige af Shakespeare’s stykker.

I morgen tager jeg til stranden tidligt… meget tidligt… måske kl. 07:30 –> bare lige for at prøve, hvordan det er, at være der så tidligt. Sætter lige min mobil alarm til kl. 06:00. Jeg skal huske min Discman og Kings Of Convenience! Hehe :)

I dag har jeg taget 200 armstrækkere.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *