LORTE-KORT!!

Nu har jeg fjernet myggenettet i håb om jeg jeg sover bedre. Måske var det pga. varmen at jeg ikke fik særlig meget søvn, men jeg satser på at det var myggenettet. Plejer ellers at sove ret godt når jeg er herovre. Måske i nat.

En dag med ret blandede følelser. Jeg var sgu ikke i særlig godt humør her til morges pga. den manglende søvn. Jeg hader virkelig at sove så overfladisk… Det blev dog lidt bedre efter morgenmaden, og steg så til et nogenlunde fornuftigt niveau ved middagstide. MEN, så da jeg skulle til at overføre alle de billeder jeg havde taget (ca. 1 GB), forsvandt de pludselig! Jeg tænkte: “WHAT?!”. Jeg havde ikke engang været i NÆRHEDEN af formatér-knappen. Det eneste jeg havde gjort var, at forbinde kameraet til min mac og tænde kameraet. BOOM, så skete det :s Det er ret ufedt ikke at kunne stole på noget så vigtigt som det kort der indeholder alle de billeder man tager. Det er jo minder… Jeg var synderknust, men kom så i tanke om noget software der kan genskabe tabte billeder fra memory kort. Smuttede over til Kaj og lånte hans computer til at søge på sådanne programmer. Fik downloaded et og kørte det på mit memory kort, og til min store glæde fandt det frem til de slettede billeder, men for at gemme dem på harddisken skulle jeg købe den fulde version af programmet (hvilket de selvfølgelig ikke skrev noget om da jeg downloadede det!) sådan nogle røvbananer!
Well, jeg ledte videre efter et andet program (som jeg også fandt et crack til), men lige som jeg skulle til at køre det, gik Kaj’s computer ned pga. overophedning. Det har jeg aldrig oplevet før.
Jeg SKAL have de billeder genskabt koste hvad det vil, så i morgen må jeg på den igen!

Far ringede forresten i går og gav mig anvisning til hvordan jeg skulle tage toget fra Barcelona lufthavn til Malgrat. Det lød reeeet så kompliceret, men en af min mors veninder som er fra det sydlige Spanien kom med en mere “spiselig” version. Det er noget med at man skal tage toget i retning mod Pineda og skifte i (Metons?) og så tage toget mod Malgrat de Mar. Nå, jeg tror nu ikke det er så svært som de får det til at lyde. Det eneste der bekymrer mig er lommetyve. Jeg er i dén grad blevet paranoid af turen til Skt. Petersborg!

Det var ellers en ret hyggelig fødselsdag. Vi sad allesammen nede ved stranden. Roede godt nok ikke til Bjørnø, men tog bare en lille tur rundt i fjorden.

Der kom en andemor med nogle (efterhånden ret gamle) ællinger på slæb. Jeg fodrede dem med noget gammelt brød Kaj havde med.

Hjalp Kaj med at løfte en ekstremt tung jern-svælle som han var ved at stykke sammen af andre svæller. Den vejede fandme et lille halvt ton til sidst tror jeg.

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

One Response to LORTE-KORT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *