Gør-det-selv: Tattoo gun

Yes! Jeg havde længe gået og tænkt over hvordan jeg skulle få lavet en tattoo gun til mit projekt for DR. Det blev så til at jeg selv skulle lave en, hvilket jeg blev færdig med i dag.

Her er den jeg har lavet:

Og her er så et billede af hvordan en ægte tattoo gun kan se ud (de kan være meget forskellige):

Jeg synes sgu jeg har ramt ret godt! Den kan jeg hvert fald godt bruge til “spippen”. Nu mangler jeg bare et billede af en pande og en hånd der holder min tattoo gun… Så kan jeg begynde at lege i After Effects *wuhu*.

Lige nogle close-ups af min tattoo gun (for shits and giggles!):


Med en fil har jeg ridset selve den del man holder på når man bruger tatoveringsmaskinen. Det findes nemlig på alle de ægte.


De sorte dåser var jeg inde ved en fotohandler for at få (de er normalt til at opbevare film i). Han havde heldigvis nogle liggende i skraldespanden jeg kunne få :) På en ægte tattoo gun er det vist nogle spoler der genererer strøm.


Skruer og gevind var jeg inde i Bygma for at finde…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gør-det-selv: Tattoo gun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *