Sort bog af Kay Werner

Yiir, så er jeg hjemme i kedelige DK igen efter den fedeste ferie i Spanien! Det siger jeg dig!

Sidder og skal til og udvælge de bedste fotos fra feirien, som jeg så uploader her på siden. Skal ikke for sent i seng heller –> i morgen tager jeg ind til en boghandler her i Kolding for at se på bogen “Grafisk Design” af Kay Werner. Den er et unikum af en bog om faget Grafisk Design, og den bog vil jeg eje.

I Spanien købte jeg det spanske flag og fik det Katalanske flag af Ton. De to flag har jeg hængt op i mine to vinduer her med spots bagfra så man om aftenen udefra kan se dem lyse op gult og rødt. Jeg vil lige ud og se hvordan det ser ud…

SnaX

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *