Gallafest: HIMMEL/HELVEDE

Jep, så er vi i fuld gang med “samarbejdsopgaven” –> i går blev vi præsenteret for den, og den går i bund og grund ud på, at vi skal stable en fest på benene med et budget på 30.000 kr.

I går skulle vi finde på et koncept til festen (som blev “himmel/helvede” efter heftig diskution mellem lederene af de forskellige grupper), og i dag arbejdede de forskellige grupper så med deres opgaver vedr. festen på fredag.

Den gruppe jeg er i (gruppe 10) står for madlavning, opvask, oprydning, servering etc., og dagen i dag brugte jeg stort set kun ude i skolens køkken, med at hakke grøntsager, pille løg, lave grillspyd og vaske op (lige bortset fra da jeg hørte på foredraget ved 10 tiden). Jeg er spændt på, hvornår vi begynder at tegne :-)

Det lader til, at stort set alle der går på skolen, har gået på en masse højskoler, tegnekurser osv. inden de kom på Designskolen Kolding, så de er ret gode til at tegne (for at sige det mildt), hvilket godt kan give mig mindreværdskomplekser. Men denne situation har også banet vejen for et nyt motto, som jeg vil bruge fra nu af: “Det er den gode idé der tæller. Man kan tegne så flot man vil, men uden idé eller sammenhæng, kan det være ligemeget!”. Det er min tese.

I morgen er der så endnu et foredrag, hvorefter opgaven fortsætter. Maden er stort set færdig, så i morgen skal den blot opvarmes og så kører toget!

Chefen i skolens kantine er en total iorden gut (fra sydamerika tror jeg) –> vi hørte Buena Vista Social Club mens vi stod og kokkererede…YEAH!

Og det var så det! –> Nååå ja, jeg kan se fjernsyn igen (hvilket man godt kan se på bunken af opvask der ligger ude i køkkenvasken…okay, joke).

Sådan der…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *