Udnyttet

Hvorfor skal jeg såres på den måde? Nogle ting skal man bare holde for sig selv :( Jeg Jeg havde aldrig troet at netop denne person ville kunne såre mig, men det skete altså lige nu… ved det opkald jeg fik.

Vedkommende har sikkert ikke gjort det med vilje, men det gør ikke mindre ondt af den grund. Jeg ved ikke hvorfor jeg føler mig såret pga. af det der er sket, men det er alligevel den følelse jeg sidder med. Måske har jeg ikke trukket linierne klart nok op omkring mit forhold til den anden person…

Det jeg skriver her, kan kun jeg selv forstå. Her nævnes ingen navne eller hvad der konkret skete (selv om jeg har lyst til at skrive det uden censur!). Det her er straffen for at jeg tager én enkelt fridag hjemme en weekend?! Hvorfor fanden holdt han det ikke for sig selv?! *suk* Jeg håber virkelig at han kunne høre på min stemme, at der var noget galt… hvis han da ikke var for fuld og har glemt samtalen.

Dér fik du mig sgu’! Jeg hjælper dig med livets nedture og bliver offer for min egen godhed. Hvor naiv jeg er! – og for dette vil jeg blive udnyttet… eller rettere: for dette BLIVER jeg udnyttet! Mennesket er ondt og uforudsigeligt når masken falder. Jeg kommer aldrig til at forstå… Tomhed, håbløshed, intetsigende.

Okay kl. er nu 04:23 og har lige fået et opkald igen fra samme person. Der var tale om en misforståelse fra min side, så alt det ovenstående jeg har skrevet skal der lige ses bort fra :) Sikke en emotionel omvæltning lige pludselig!
Well, lige nogle digte her på falderebet –> det er sent!

Hvem kan høre et stumt skrig om hjælp?
Under huden banker det med uregelmæssige slag.
Natten er en forstærker. Hovedet mod puden. Slagene mod øret. Den pokkers lyd!
Igen og igen igen og igen og og… uendeligt til den dag jeg frigøres.
Vrider og vender mig i en overfladisk søvn.
Kroppen bærer præg.

Løber alene med det hele i hælene.
Forbi menneskeformede mennesker.
Statiske i deres kropssprog.
Fuld ved fødslen, tom i tyverne.
Fortabt i fyrrerne, helvedesnær i halvfjerdserne.

Samfundet er en kulisse.
Følelser forfalskes.
Handlinger hallucineres.
Syntetisk samvær.

Alt er ved at indhente mig.

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *