Galleri: Grøn Koncert

Superfed koncert selvom vejret godt kunne have været mere på vores side :p
Vi var afsted: Anders, Nikolai, Jens, Mikkel og jeg, og på selve pladsen stødte jeg ind i Oscar-drengen. Senere mødte jeg Søren Mo, som vist også havde fået en del indenbords!

Det var virkelig en fed sammensætning af bands der spillede. Mine favoritter var klart Nephew, L.O.C., Ufo & Yepha og så MC Fight Night! Nephew kaldte pludselig L.O.C. på scenen, hvorefter de havde collaboration på nummeret “InterKom Kom Ind”! Superfedt, og folk gik forståeligt nok amok :)

gk_jokke_02.jpg
Piger er sgu’ dejlige

gk_jokkeanders_01.jpg
Anders-drengen og jeg til Nephew! YEAH BABY!

gk_jokke_01.jpg
Det regnede, men hvad gør det når man har øl :p

Efter koncerten stoppede vi lige ind forbi Babylon Pizza, hvor jeg fik brændt mine sidste skejser af! Så splittede vi med Anders for en stund, og jeg tog hjem med Jens for at lægge nogle sager, og så tog vi på Lanternen (af alle steder! hehe) for igen at mødes med Anders. Der var planer om at tage på CD for at se strip, men vi tog ned på Knud’s i stedet og fyldte lidt mere øl på møllen. Af en eller anden grund havde jeg fået øl-stop, så jeg sad fandme og drak kaffe… Tiden gik, og pludselig havde vi glemt alt om vores planer om at se strip på CD. Øv øv… I stedet sad vi og battlede noget Wannabe Fight Night Freestyle Rap på Knud’s, hehe. Det var sgu’ sjovt! Anders er sgu en jævnbyrdig modstander må jeg sige, så jeg ved ikke helt hvem af os der løb af med sejren der.

Efter Knud’s tog vi hjem, og her vil jeg lige indskyde en note: Lad være med at drikke kaffe som afslutningen på en bytur! Det fungerer i hvert fald ikke for mig, for jeg kunne satme ikke falde i søvn :p Det er selvfølgelig fint nok hvis man skal have lidt lady-action, men jeg skulle sgu bare sove!

Jeg tilføjer flere billeder senere, da jeg stadig mangler at udveksle med Nikolai (han har også nogle spøjse shots som lige skal med her!).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

4 Responses to Galleri: Grøn Koncert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *