Cbox.dk – The Beginning

Hi Dagbog, så er jeg hjemme efter endnu en fed dag i skolen!

Jeg havde historie, engelsk og naturfag. Jeg glæder mig VILDT meget til naturfagseksamen i overmorgen… NOT!!! Heldigvis fandt jeg min “Naturfag for 2.g” -bog nede ved boginspektor i dag efter at den har været væk lige siden vi fik den udleveret, så nu er jeg glad igen… NOT!

Jeg går jo i 2.g nu hvis jeg ikke lige har sagt det (det går ret hurtigt). I dag var det sidste skoledag for 3. g’erne.

Lige nu har jeg gang i et projekt sammen med min ven Sylle som i al sin enkelhed er en online Palmpilot (kommunikationsportal om man vil). Jeg står for grafikken og Sylle programmerer. Indtil videre går det godt for vores lille projekt for vi er sku’ et godt team! Jeg glæder mig til at se siden når den engang kommer på nettet.

Sylle har købt et domæne (www.cbox.dk) og vil sætte serveren op hos sig selv når han får den 512 KBs forbindelse! På siden kan man, som oprettet bruger, sende mails, SMS’er, lave en profil (med billeder som brugeren kan uploade), lave kontaktliste, deltage i afstemninger, læse artikler som er relevante mht. kommunikation osv. osv. Der er RIGTIG meget efterhånden og Sylle er for cool til at programmere. Han synes vi har lavet lige meget på siden, men jeg synes han har lavet meget mere end jeg har…

Til mundtlig eksamen kan jeg komme op i Datalogi, Geografi, Tysk eller Naturfag. JEG VIL IKKE OP I NATURFAG!!! -Gud, hør min bøn! Udover det mundtlige er der 2 skriftlige: Engelsk og Naturfag (som er i overmorgen).

I min sommerferie skal jeg til Fanø i en uges tid og bagefter til Spanien i en måned ned til min far. Jeg skal flyve derned, men skal mellemlande et eller andet sted (kan ikke lige huske hvor).

I morgen er det Kristi Himmelfartsdag.

Teske? Det tror jeg nok vi hør!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *