Måske 4 ud af 20 – YEAH BABY!

I dag (nej det var i går. Klokken er jo over midnat) var jeg til skriftelig eksamen i naturfag. Jeg brugte hele Kristi Himelfartsdag på at forberede mig til eksamen. Funktioner, lineære funktioner, eksponentielt aftagende/voksende funktioner…fuck det var kedeligt, men jeg følte mig i det mindste forberedt i går til den 4 timer lange eksamen (09:00-13:00). Jeg er helt sikker på at jeg mindst har 4 rigtige ud af de 20 spørgsmaål, så det bliver ikke til 00. Et 5-tal ville jeg ikke blive ked af, men jeg vil selvfølgelig helst bestå.

I dag (i går) slog jeg hele græsplænen og tjente lige 100 kroner ekstra som ryger oven i min opsparing til Digital IXUS 330 kameraet.

Jeg ringede også lige til Sølvhjelm Foto for at spørge om de havde kameraet. De havde ikke fået det hjem endnu, men forventede at have det enten d. 17 eller 18 maj. Jeg kan næsten ikke vente! (Fuck jeg er træt) Det er endelig ved at blive bedre vejr så vi kan komme ud og spille en maase bold mellem timerne på gym. YEAH! Nu skal jeg pisse. 2 minutter…

Så er jeg tilbage. I morgen skal jeg læse resten af en dansk bog, skrive en lille tysk stil om en bog og lave noget engelsk, og så er den dag gået.

Der kommer “Star Wars – The Phantom Menace” på søndag. Nå ja, på tirsdag kommer der “Viden Om” på DR1 om polerne der flytter sig. Det har vi om i Geografi lige nu, så det vil jeg lige sige til Julle vores geo-lærer (kald mig stræber).

Nu hopper jeg i kanen.

Er det jul nu far? Ik’ før jeg har trukket en ræv ud af røven!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *