Den dag foralarmen stoppede og vi stadig var inde på skolen!

Nej, nej, nej… I dag havde jeg det, man kalder en rigtig LORTEDAG!! Tog op på skolen kl. LORT for at se, om jeg kunne færdiggøre resten af poserne, men det kunne jeg ikke…

Så var der fremlæggelse af poserne, og læreren hakkede total ned på vores, men idéerne kunne han godt li’ (som om det hjælper på det!)…

Udover det, var jeg bare sindsygt træt, så jeg kunne ikke rigtig tænke klart. Det er pga. dagen i går, hvor Anders og jeg arbejde sent oppe på skolen. Pludselig gik for-alarmen i gang (hvorefter man har 10 min. til at skride før den rigtige alarm går i gang). Vi blev og printede selv om foralarmen kørte, men vi glemte åbenbart at holde øje med tiden for pludselig stoppede alarmen! Så kunne det ellers være at vi forlod skolen! Jeg tror ikke engang der gik 30 sek. før vi var ude! Perfekt afslutning på en laaaaaang dag siger jeg bare! …NOT!

Smutter så til Kbh. i morgen og laver en lille tur ud af det… Håber jeg kan finde hen til ham der sælger sin Mac, tågehoved som jeg nu engang er :-/

Jeg er rimelig nede over den kritik vi fik af vores poser, så nu gider jeg sgu’ ikke rigtig skrive mere.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *