Stolte ejer af en PowerBook G4 :D

Yuppiiie!

Tog med toget til Kbh. kl. 13:30 for at hente den PowerBook G4, som jeg købte af en på mediamac.dk. Den er satme lækker! Brugt selvfølgelig, men stadig lækker. Elsker bare Apple’s design! Det er total streamlined, hvilket man tydeligt fornemmer når man sidder med en af deres laptops.

Tog bussen ud til Sankt Annæ Gade, men i første omgang kørte jeg med buschaufføren til endestationen, da han glemte at sige, hvornår jeg skulle af (hvilket jeg spurgte ham om han kunne gøre)… Men så fik vi en snak om, hvordan der var blevet opført et splinternyt teater, der hvor vi holdt med bussen, og om den koncert der var i parken (“Rock & Royal” tror jeg den hed)…

Var også lige inde og besøge min fætter, som bor lige i centrum. Rigtig lækkert lejlighed til en billig penge.

I toget tilbage fra Jævleøen var jeg pænt træt. Tog mig en varm kop kakao i automaten, som jeg fibrilsk forsøgte ikke at spilde ud over mig selv i den rystende togvogn.

Var hjemme i Kolding igen ved 22:00-tiden! Det var så hvad jeg brugte min dag på!

Nu stener jeg.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *