CS (og det er IKKE Counter Strike!)

Jeg har været en del frem og tilbage mellem designskolen i dag (på cykel).

Det var planen, at jeg skulle printe mine 12 billeder ud, men jeg havde selvfølgelig pakket dem med Winrar, og da skolen fortrinsvis har Macintosch computere, kunne jeg derfor ikke åbne filen der indeholdt de billeder jeg havde siddet og knoklet med derhjemme dagen før…

Så besluttede jeg mig for at tegne de to sidste baggrunde jeg manglede til min metamorfose, scanne dem ind, cykle hjem og redigere dem og indsætte figuren, eksportere samtlige billeder til png-format, cykle tilbage til skolen og printe hele svineriet ud!

BADABING!! Så nu ligger alle 12 billeder “færdige” og klar til præsentation i morgen. Grunden til at jeg sætter færdige i situationstegn er, at de kun er færdige i den betydning, at de er sat op sådan nogenlunde godt rent kompositorisk… jeg mangler stadig hele min idé med at farvelægge billederne efter hvilke følelser figurerne udstråler. Det vil jeg så gå i gang med til januar, hvor vi har helt til uge 4 til at arbejde videre med vores projekt her. Det er sgu’ stort!

OG SÅ HAR JEG FERIE NÅR JEG FORLADER SKOLEN I MORGEN EFTER FREMLÆGGELSERNE!

Har fået fingrene i Photoshop CS og Image Ready CS –> de aller nyeste versioner… UUUH YEAH! Så er jeg opdateret op programfronter og klar til at spytte nogle heftige grafiske værker ud til folket *Gg*

Hold dig i skindet skipper!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *