Girona og færdige portrætter!

Der er ikke sket det helt store i dag. Spiste hos Elvira ved 15-tiden. Bagefter tog jeg hjem til Ton & Soçi igen. Ved 17:30-tiden tog jeg med Ton, Soçi og Pol til Girona. Pol skulle købe et nyt spil til sin Game Boy (det blev Pirates of the Caribian). Gik rundt i Gironas gader og spiste på en lille bar ved navn “König”.


Stedets logo. En konge. Simpelt og lækkert :p


Aftenlyset i Gironas gader er SÅ smukt! Jeg tog en del billeder, men dette indeholder flest forskellige lyskilder på én gang. Me likes :D

Gaven til Ton & Soçi, Pol og Adri er færdig. Det er et portræt af dem alle sammen, og det navn til virksomheden de har snakket så meget om (det er dog ikke sikkert at de vælger “Bikoka”). Skal se om jeg kan få dem til at vise mig hvordan deres printer virker. Det kunne også være fedt med en ramme… Det må jeg se på i morgen… min næstsidste dag i Spanien :s

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *