Morfar – den gamle målmand

Så kom jeg sgu’ over på Fanø et smut! Det er lækkert nok med noget ferie efter det hårde semester :D Jeg har taget fodboldudstyr med da min mormor & morfar bor lige ved siden af en bane… Her efter aftensmaden (lækker farsbrød) var jeg så med morfar henne for at spille lidt. Han har det godt nok ikke særlig godt, så jeg var overrasket da han stod på mål og tog en del af mine skudforsøg –> han er jo gammel målmand, hvilket jeg tydeligt kunne se!

Senere kom der en dreng der hed Kim som jeg spurgte om han ville spille… det gjorde vi så forholdsvis længe indtil morfar kom og afbrød og fortalte at Brasilien spillede mod Argentina i Confederations Cup finalen… så der var ikke noget at rafle om, det skulle vi hjem og se! 4-1 til Brasilien –> Vildt lækker kamp. Man kunne godt forvente at begge hold var noget forsigtige da det var en finale, men de gav total slip og spillede forrygende bold :) Brasilien laver ikke én fejlaflevering, det er næsten uhyggeligt.

Jo, jeg har stadig det med knæet, men når jeg spiller kan jeg underligt nok ikke mærke det (særlig meget i hvert fald) :s Well, jeg håber der kommer flere de næste par dage og spiller noget fodbold. Jeg lagde også mærke til, at der bag banen er en basket ball bane. Bare jeg dog havde taget min bold med!

Nu er jeg bare smadret, så jeg er den der er smuttet i seng.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *