Gutterne på stranden

Godt vejr :) Jeg cyklede til stranden og ringede til Aimar, for at høre om han var klar (han lå sgu’ og sov!). Vi mødtes nede ved vandet, og han havde medbragt sin rugby-fodbold, som vi kastede lidt rundt med.

Vi tog videre på baren “Blau y Grana” (vi kalder den også for “la peña”), hvor vi fik os en Voll Damm. Hector (en af medlemmerne i MolokOi) kom forbi, og vi sad alle tre og fik nogle flere øl, hehe.

Vi aftalte at mødes igen senere kl. 17, hvorefter jeg cyklede hen til Elvira og spiste.

15:30 tog jeg ned på stranden igen, hvor jeg tog sol ind til 17:00. På vej hen til Blau y Grana stødte jeg på Roc og en anden gut. De var også klar på strandtur, så til sidst var vi en del stykker samlet – pisse fedt. Vi spillede noget fodbold og checkede damer ud. Same old, same old…

Der var en ret underlig kvinde der konstant cirklede rundt om os. Hun var ret smuk, men der var noget meget sært over den måde hun kiggede på. Efter et stykke tid, kom hun hen til mig og spurgte mig om klokken. Jeg havde ikke ur på, og så gik hun videre… Det var meget sært faktisk.

Anyway, jeg har fået en del kulør i dag! Yes!

Lørdag tager jeg med far på arbejde. Det er en kort tur (kun én gang frem og tilbage, hvor det normalt er to!). Om aftenen regner jeg så med at cykle med Marcel til Calella, hvor der er rock-festival. Ørepropper? Ja, det tror jeg nok!! Jeg har sgu lært af de gange hernede, hvor jeg ikke har haft noget med til ørerne.

Nå ja, jeg endte med at købe to par shorts (samme slags) til i alt 180 kr. Det er LIGE den type jeg ledte efter.

Jeg aftalte med Elvira, at jeg kom til middag kl. 14 i morgen.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *