BIKOKA og SOL :)

bikoka_01.jpg

Regnvejr til morges, så jeg blev liggende i sengen noget længere end hvad jeg normalt ville have gjort. Tog mig endelig sammen til at stå op lidt over middagstid, og cyklede ned i byen. Så butikken “BIKOKA” for første gang, hvor Ton og Pol var. Den ligger i samme gade som rådhuset – en ret central placering, med adskillige forbipasserende. Der var dog ikke mange der havde været inde i butikken i dag fortalte Ton. Det er pga. vejret!

Pludselig var alle skyer væk og himmelen var blå som aldrig før! Jeg greb håndklæde og badebukser og sprintede ned til stranden, hvor jeg nød solen og det skønne hav i fulde drag. Min mission: at få noget KULØR!

Aimar ringede da jeg lå og sugede sol. Han var sammen med Adri og Marcél, og vi besluttede os for at mødes ved livreder-tårnet. Det var fedt at se Aimar igen, og Marcél for den sags skyld. Vi tilbragte en stund på stranden (og i vandet) hvorefter vi cyklede hen på den engelske. Adri gav en Guinness og Marcél gav chokolade-kiks, yum! Vi snakkede om løst og fast indtil solen gik ned. På vej hjem, cyklede vi rundt og kiggede på tøj, og så faldt vi over en butik som holder ophørsudsalg – “Macaray” hedder den, og der skal jeg helt sikkert hen i morgen! De har lige præcis de shorts jeg har gået og ledt efter i 100 år derhjemme, til en MEGET billige penge. Jeg regner med at gå ud derfra i morgen med mindst 3 par shorts.

I morgen har jeg også en løs aftale med Aimar om at tage til stranden hvis vejret ellers arter sig. PLEASE lad det blive godt vejr!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *