Plakaten til kulturcaféen

Jeg har arbejdet på en plakat for martinland.dk (som jeg er medlem af) til kulturdagene her i Kolding. Det er en kulturcafé kombineret med galleri der afholdes i det fredede el-værk her i Kolding. Her er plakaten som den nogenlunde kommer til at se ud.

Det var et kæmpe arbejde at vektorisere bygningen (el-værket) –> et billede jeg selv var ude for at tage med Allans lækre kamera… Det var godt nok også noget af et arbejde at lave bladene, men jeg er godt nok ret tilfreds med plakaten :)

Jeg tager til Fanø i morgen og er der i en uges tid, og når jeg så kommer hjem igen, kan jeg se på plakaten og de flyers de andre har lavet inden det ryger til trykken. Det glæder jeg mig godt nok til… og til at se plakaten hænge rundt omkring.

Jeg har stadig ømme knæ, hvilket irriterer mig grænseløst! Jeg kan simpelthen ikke regne ud, hvorfor jeg har fået det… Mit bedste bud må være da jeg spillede basket ball med mine meget tyndsålede sko uden nogen som helst stød-absorbering. Det har måske forsaget en overanstrengelse. Det er i hvert fald frustrerende når jeg er vild efter at spille fodbold, rundbold, basket ball osv.

Jeg tager bold og støvler med over til Fanø i hvert Fanø i hvert fald. De gamle bor jo lige ved siden af en bane –> faktisk den bane som der afholdes turnering på fortalte Ole mig. Jeg tror han skal hen og spille der…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *