Målhest!

‘Kæft det kørte fandme til fodbold i dag (endnu mere end normalt!). Jeg løb også røven ud af bukserne konstant og kunne virkelig fornemme at jeg løb de rigtige steder hen. Når vi var i angreb lå jeg og løb frem og tilbage mellem forsvaret indtil der kom en åbning og de kunne spille mig gennem forsvaret. Jeg var også ret heldig med førstegangsafslutninger denne gang. De sad lige i kassen! LÆKKER fornemmelse at få en perfekt aflevering fra Ole, Emil eller Jesper og så omdanne den til en scoring. Yessir!

Jeg satte punktum for den sidste kamp med et skud der med nød og næppe sneg sig forbi målmanden Markus (som iøvrigt fylder hele målet så stor er han!). Hmm, jeg tror faktisk jeg præsterede at sætte 6-7 mål ind i den sidste kamp der. Kunne ikke have gjort det uden de verdensklasses-afleveringer fra de andre. Men kunne heller ikke have gjort det hvis jeg ikke havde løbet så meget.

Blev dælme også nødt til at tage en morfar da jeg kom hjem så udmattet var jeg efter endnu en sportssøndag med fitness og Fußballes in der Halle.

I morgen tager Anders og jeg til den tyske grænse med TigerRejser for at fylde vores “lager” op med billige øl og sodavand *mums*. Laver lige en huskeseddel her for en sikkerheds skyld:

    – Dåseøl / sodavand
    – DVD-ROM’er
    – CD ROM’er
    – Boullionterninger
    – Og så diverse impuls-køb, hehe (måske)

Skal godt nok lige huske at hæve nogle skejser inden vi tager bussen fra Kolding rutebilstation kl. 13:35. Vi er hjemme igen ca. 16:45. Jeg tror bussen er spækket med gamle pensionister, hehe. Det skal nok blive TOTAAAAL GEIL!

Håber min gruppe kan undvære mig det stykke tid i morgen.

Har også fået tegnet lidt denne weekend. Check det ud på tegnebordet.dk (er for doven til at uploade dem her lige nu):

Semi-karikeret selvportræt

Lidt skitse-agtigt

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *