Havearkitekten JoKKe

Så er er jeg godt nok trukket i havetøjet! Siden i søndags har jeg knoklet med at ”restaurere” den del af haven, der ligger oppe ved vejen. Jeg ville have taget et rigtigt ”før/efter” billede, men det kom jeg først i tanke om, da jeg havde ryddet alle brændenælderne væk, så kontrasten bliver ikke helt tydelig desværre, men det kommer til at se ret lækkert ud (det gør det på sin vis allerede).

I dag har jeg så slæbt i bunkevis af kæmpestore sten ned i haven fra et sommerhus ved navn ”Veda”, som også tilhører vores grund, men som ligger oppe på en høj bakke, og et stykke væk fra selve vores hus. De sten skal jeg have placeret rundt om kanten på græsplænen, for at holde kanten ren, hvilket også gør det lettere at slå græsset.

I går brændte x og jeg en masse brædder af oppe ved ”Veda” –> fuck et kæmpe bål… blev siddende til der kun var gløder omkring kl. 23:00 og fik en bajer.

Var lige inde i byen i dag for at købe et LAN kabel, så jeg kan tilslutte min MAC til min PC. De havde også et USB forlænger-kabel –> det havde jeg ikke regnet med, men det skulle jeg også lige have… så kan jeg sætte det mellem mit webcam og min PC, så jeg kan sætte web cam’et nogle andre steder… det er ret kult :) Der faldt jo også en ”lille” gave af til min mors fødselsdag…

Fuck jeg har taget mange billeder her i Faaborg og omegn. Dem glæder jeg mig til at sortere og uploade på jokke-svin.dk.
Jeg regner med at tage hjem igen lørdag –> så har jeg en lille uge derhjemme i Kolding inden Spanien kalder… WUHUUU!

This entry was posted in Faaborg, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *