I vandet for første gang i år!

En rigtig sommerferie-dag afsluttet :) Var ved stranden for at bade for første gang i år! –> koldt men meeeeget forfriskende! Det var specielt dejligt at ligge i klitterne bagefter i nogle timer. Dét skal jeg helt sikkert igen (men jeg er i tvivl om, hvorvidt vejret bliver til det de næste dage desværre). Der har været kæmpe regnskyl i Frankfurt, som vi også så i Confederations Cup finalen… total oversvømmelse.

Jeg sov godt nok ikke særlig godt i går nat, men det tror jeg heller ikke jeg plejer at gøre når jeg lige er kommet herover. I nat tror jeg dog godt det kan blive til noget søvn.

Da jeg sad og gloede lidt i Esbjerg ugeavis, faldt jeg over en del tilbud på jeans –> -50% på Lee, Levi’s etc. så der regner jeg med at tage ind i morgen for at købe et par eller to (det er jo fordi mine Diesel hænger ret meget i laser, men de har også holdt godt ellers!).

Jeg er ellers begyndt at blive brun efter den omgang sol i klitterne. Jeg var solbrændt på mine fødder som sædvanlig –> der glemmer jeg hver sommer at smøre ind… det er sgu da også et underligt sted, hehe.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *