Indiana Jones premiere (+spoiler)

I går aftes var vi (Anders, Nikolai, Mikkel, Marco, Lyuba og jeg) inde til premieren på Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Jeg havde længe gået og tænkt på, om den ville være i samme ånd som de tidligere… Det var den i høj grad! Sjældent har jeg oplevet så underholdende en adventure-film! Steven Spielberg og George Lucas må siges at have gjort det igen – OG lagt op til at “fanen kan bæres videre” i form af Indiana Jones’ søn.

Det var fedt at kunne gå ind i den fulde biografsal og se at de bedste pladser var reserverede til os :p Min kæreste var desværre forsinket p.g.a. sporarbejde ved DSB, så hun kom ind lidt efter filmen var startet (jeg havde sørget for at klippe billetterne for os begge).

Det er klart en film jeg kan anbefale, også selvom man ikke er ultra Indiana Jones fan, hehe.

This entry was posted in Dagligdagen, Venner. Bookmark the permalink.

2 Responses to Indiana Jones premiere (+spoiler)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *