Is, vand, damp og Tequila!

Hvilken pragtfuld lørdag! Jeg mødtes med pigerne ved Legeparken kl. 12, hvor vi stod på skøjter i den bidende vinterluft (med lidt ekstra chill factor!). Der var lagt op til den helt store opvisning med piruetter, spring og andre godter fra vores repertoire som professionelle skøjteløbere… Det var sjovt at se tøserne på glat-is og der blev da også dokumenteret nogle fald (selv undertegnedes popo var nede og hilse på isen!). Fun and games. De begyndte at blive lidt nervøse da jeg fandt på at kombinere skøjteløbet med sneboldkamp. Jeg indrømmer gerne, at det måske var at gå lidt for hurtigt frem hehe. Det kan være de er med på den næste gang. Der er ikke noget bedre end “drive-by snowballing” med skøjter under fødderne hæ hæ hæ. Vi var også henne og snuse lidt til isforholdet på Marienlund søen. Der var banen meget større (eller i hver fald mere aflang) så her var mulighed for virkelig at bygge noget fart op. Desværre var isen ret nubret og ujævn som ved Legeparken, men det vænner man sig til. Det er dog bedst at stå på helt jævn is. Så kan man skøjte mere ubesværet og få endnu mere fart på. Men… det var bedre end ingenting.

Ved 14-tiden gik vi hjemad igen og aftalte at mødes ovre ved Line ved 15-tiden, for så at tage en tur i Slotssøbadet. Jeg snuppede nogle lasagne-rester derhjemme, smuttede i Føtex og købte 2 Coronaer, 2 Heineken, 1 Tequila og 2 citroner — nej, ikke til at medbringe Slotssøbadet! Til middagen hos Line selvfølgelig :p Jeg pakkede min Hummel sportstaske med badetøj og sprut og drog afsted. Havde min genbrugs-læderjakke fra Barcelona på for første gang her i Danmark. Den passer mig perfekt, så det var sgu et godt køb :) Anyhow, jeg kom over til Line, fik smidt sprutten på køl hvorefter vi allesammen tog i Slotssøbadet ovre på den anden side af vejen. Praktisk!

Lige som med skøjteløbet, var der her lagt op til de helt store udskejelser! Vi taler udspring fra 1 m vippen (no joke!). Det er en kanon følelse at springe på hovedet når man har fået god højde på springet… hvis man lander godt i vandet vel at mærke. Det blev til nogle lidt uheldige landinger for mit vedkommende som kunne mærkes på et ganske uheldigt sted, men det må man tage med når man vover sig ud i nogle lidt mere utraditionelle spring! Det gjaldt os allesammen.

Mona var igen uheldig med sin skulder. Da hun sprang på hovedet fra vippen og efterfølgende dukkede op fra bassinet, kunne vi se at den var gået af led. Jeg fik kaldt en livredder hen til os og Mona og Kamilla forlod selskabet for at tage til skadestuen. Øv. Det var ikke det sammen uden dem. Heldigvis var de hurtige til at behandle hende på skadestuen, så de kunne være med til middagen senere. I mellemtiden sad vi og svedte i damp-badet, boblede i jacuzzien og lavede sjov og ballade i det svømmebasin som man lige præcis ikke må lave sjov og ballade i, hvilket livredderen da også lige kom hen og pointerede for os! Det varme bassin fik også en tur. Det er og bliver en af mine favoritter :)

Jacuzzien var det sidste vi prøvede, inden vi konstaterede på vores rosinfingre, at det nok var bedst snart at hoppe under bruseren og sige farvel til Slotssøbadet for denne gang. Inden vi gik over til Line igen, fik jeg dog lige tilmeldt mig FitnessDK (deltidsabonnement som jeg fik sat i bero til februar). Det skal blive godt at træne med Anders igen. Så skal vi holde hinanden op på træningen! Jeg skal have de muskler tilbage, som jeg har mistet ved alt det stillesiddende arbejde!

Ved 18-tiden var vi allesammen samlede igen i Lines dejlige lejlighed. Hun havde fyret op for lækker fuldkornspasta-ret, som vi bogstaveligtalt kastede os frådende over. En dag med skøjteløb og Slotssøbad er sgu noget man kan bygge en god solid appetit op omkring! Den pastaret mættede dælme. Tak for mad siger jeg bare. Det skulle skylles ned med cider, øl og tequila som jeg flittigt serverede for selskabet. Der blev spillet Præsident & Røvhul til den helt store guldmedalje. Jeg sad åbenbart på den forheksede plads, for jeg tabte mistænkeligt mange gange. Vi byttede plads for at se om det skulle hjælpe på det, og sørme om det ikke var tilfældet. Nu var det Sandra der sad på den forheksede plads, og så var det pludselig hende der tabte det ene spil efter det andet. Jeg må indrømme, at det faktisk var lidt creepy! Hvem af Jer tøser havde forhekset den plads?! Hvem af Jer er heksen i selskabet?! ;)

Tequilaen fik varmet de frosne hofter op, og til tonerne af Jamiroquai, fik vi indviet dansegulvet — med alle de splinter der fulgte med! Der blev rystet røv og kastet med arme (Line, jeg er glad for at du ikke slår så hårdt!). Tiden gik alt for hurtigt, og pludselig var kl. 06:15 om morgenen… tid til at tage hjem. 06:30 landede jeg på min egen dejlige seng! Hvilken pragtfuld lørdag!

This entry was posted in fest, Social, Venner. Bookmark the permalink.

One Response to Is, vand, damp og Tequila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *