Jack Reacher med Manan

I tirsdags drog jeg til Odense for at se filmen Jack Reacher med min gamle gymnasieven Manan. Jeg havde ikke set ham i 100 år, så det var sjovt endelig at mødes igen. Han var storsindet at give billetter, nu hvor jeg skulle tage toget. Awesome :) Selve filmen var vildt fed. Klart anbefalelsesværdig hvis man er til Tom Cruise. Turen mod Kolding var et kapitel for sig. Jeg nåede ikke 23:40 toget som jeg ellers havde satset på, så jeg skulle med et senere tog, hvilket i snevejr godt kan være en tricky oplevelse. Pludselig lød det da også over anlægget på banegården, at toget mod Fredericia var blevet erstattet af en togbus grundet sporarbejde. Fedt! Jeg nåede LIGE akkurat at hoppe på togbussen før den kørte, og så gik den ellers derudaf gennem det vilde snelandskab i diverse små byer. Jeg havde spist en del popcorn, så jeg var ekstremt tørstig. Spurgte buschaufføren om han ikke havde noget vand, men det eneste drikkelse var nogle dåseøl der stod på sædet ved siden af mig. Han tilbød mig en, og hvem siger nej til en bajer? Det hjalp både på tørsten og humøret! Jeg small talkede med ham hele vejen til Fredericia. Super flink chauffør! I Fredericia stod der en lettere beruset mand og ventede på toget mod Kolding. Vi faldt hurtigt i snak om hvor dårlige DSB’s forbindelser er. Det er altid noget man kan samles om. Han var overbevist om, at det først var toget kl. 03:00 der gik mod Kolding, imens jeg forsøgte at forklare ham, at toget mod Sønderborg 01:30 altså også svingede forbi Kolding først. Jeg kom meget sent hjem… Men det var en god tur!

This entry was posted in Film, Venner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *