Java-tis og snart sommerferie!

Davs. Jeg kom op i Java i Datalogi og fik 8. Java var det, jeg overhovedet ikke ville op i så jeg er tilfreds med karakteren :-)

Sylle er blevet styrmand på chat.jubii.dk og er samtidig blevet medlem af Jubii Nation. Han vil lave en kahyt med designet fra cbox.dk og linke dertil fra vores chat som en slags support room. Det er egentlig en ret god idé. I af ten vil han sende en skabelon til mig så jeg kan lave layoutet til kahytten.

Nu er der kun en årsprøve tilbage før jeg har SOMMERFERIE!!! Historie har jeg aldrig været til prøve i så det glæder jeg mig til at prøve.

Det skulle blive regnvejr hele næste uge så jeg må nok vente med at tage ud til Svanninge bakker og tage billeder…

Hej hej…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *