Jeg elsker min blog :)

Selvom den endnu ikke er færdig rent layoutmæssigt, så er jeg sgu taknemmelig for at jeg har den. Den er min private database over hvad jeg har lavet de sidste mange år (ca. 5) – et opslagsværk og en referenceramme som for mig er uvurderlig at være i besiddelse af. Jeg havde aldrig troet at den ville vokse til så stort et omfang, men jeg har overrasket mig selv mht. den energi jeg har lagt i mit skriveri.

Vha. min blog kan jeg få afløb for bestemte tanker og følelser, hvorved den nærmest får en terapeutisk funktion. Størstedelen af tiden benytter jeg den dog til at skrive om diverse ting min dagligdag måtte byde på.

Mine umiddelbare mål for bloggen er som følger:

– At få layoutet HELT på plads.

– At integrere mit portfolio, CV, kort selvbiografi osv. med bloggen.

– Printe hele bloggen, så jeg har en fysisk backup (hvis der er nogen der kender til en måde hvorpå man kan printe en hel blog, så sig endelig til).

This entry was posted in min blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *