Jeg er grafisk designer :D

JEG HAR BESTÅET AFGANGSEKSAMEN FRA DESIGNSKOLEN KOLDING MED KARAKTEREN 9 SAMMEN MED MIN VEN ANDERS! OOOOOOH MYYYYYY GOOOOOOD :D

DET SKAL BARE RÅBES UD OVER DET HELE OG DER SKAL FESTES OG DRIKKES NOGLE ØLLER OG FERIE OG JAAAAAA :D

Jeg kan slet ikke fatte at 5 år kan gå så hurtigt. Det føles som om det var i går jeg sad til optagelsesprøven og legede med geometriske former, og nu står jeg pludselig her med en rød rose og en meget lettet og underlig fornemmelse i maven. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv, men nu har jeg kun ét fokus: afgangsudstilling og FERIE!

12 Comments

 • 1 majann June 3rd, 2008 | 18:44

  Gratulerer!! Men det var da vel klart – du er jo supergod! :D:D

 • 2 Lyuhala June 4th, 2008 | 0:53

  HAPPY GRAFISK DESIGNER DAG !!!!

  men må indrømme at det synes jeg også du var før det blev officielt ;)

 • 3 Jokke-svin June 4th, 2008 | 1:16

  majann –> Oooh det er jeg glad for at høre :) Tak fordi du følger med på bloggen også!

 • 4 Jokke-svin June 4th, 2008 | 1:20

  Lyuhala –> Nej nej neeeeej, det er først lige I DAG at jeg er blevet det, hehe ;) Glæder mig vildt meget til at se dig. Partout billet til SPOT er købt. I morgen skal den printes og så regner jeg med at komme ved 17-tiden (har nogle erinder jeg først skal have ordnet nemlig). Seees kramme-kat :)

 • 5 EN June 4th, 2008 | 10:48

  Endnu engang TILLYKKE! Hvis ikke du kunne bestå, hvem kan så?
  Vi ses her på stranden snart….
  knus

 • 6 Rasmus June 4th, 2008 | 11:06

  Grattis för faesen!

 • 7 Jokke-svin June 4th, 2008 | 12:24

  EN –> Jo tak, men det var mest den teoretiske opgave jeg frygtede for. Den fik jeg så også 02 for efter den nye skala. Det svarer nok til 03 på 13-skalaen, men fuck det. For mig handlede det bare om at få bestået!

 • 8 Jokke-svin June 4th, 2008 | 12:27

  Rasmus –> Uha, jeg er ikke så god til svensk. Hvad betyder det du lige sagde? :)

 • 9 Marco June 4th, 2008 | 15:19

  Tillykke Makker! Det er fandme flot gået! Jeg tager hatten af for dig, du er super dygtig,
  grundig og perfektionistisk, kreativ og altid i godt humør! Tillykke med titlen og de overståede 5 år! Nice.

 • 10 Himynameisbrumle June 6th, 2008 | 21:09

  kiggede lige din blog xD

  Tillykke med uddannelsen :)

 • 11 Jokke-svin June 8th, 2008 | 22:30

  Marco –> Tusind tak igen man :) Meeeeen jeg har godt nok haft nogle seriøse humørsvingninger i løbet af afgangsprojektet. Det er ikke for børn, hehe. Men nu står den på udstilling og sommer og fester :D Ses mester!

 • 12 Jokke-svin June 8th, 2008 | 22:33

  Himynameisbrumle –> Hej og tak for det :) Følg endelig med på bloggen (hvis du tør) :p


Leave a Comment