Jeg er grafisk designer :D

JEG HAR BESTÅET AFGANGSEKSAMEN FRA DESIGNSKOLEN KOLDING MED KARAKTEREN 9 SAMMEN MED MIN VEN ANDERS! OOOOOOH MYYYYYY GOOOOOOD :D

DET SKAL BARE RÅBES UD OVER DET HELE OG DER SKAL FESTES OG DRIKKES NOGLE ØLLER OG FERIE OG JAAAAAA :D

Jeg kan slet ikke fatte at 5 år kan gå så hurtigt. Det føles som om det var i går jeg sad til optagelsesprøven og legede med geometriske former, og nu står jeg pludselig her med en rød rose og en meget lettet og underlig fornemmelse i maven. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv, men nu har jeg kun ét fokus: afgangsudstilling og FERIE!

This entry was posted in Afgang 08, Designskolen Kolding. Bookmark the permalink.

12 Responses to Jeg er grafisk designer :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *