Jeg kan lave musik!

Jeg har fået fingrene i GarageBand fra Apple, og har lige komponeret mit første stykke musik-nummer derinde! Jeg spillede nogle forskellige strenge på guitaren, og satte dem sammen i programmet. Derudover har jeg tilføjet lidt klaver, men det er dog et rent software-baseret klaver. Nummeret hedder Hyggelig Weekend og er en hyldest til de dejlige weekender jeg har haft med min lige så dejlige kæreste. Tag en lytter og giv gerne feedback:

Joaquim Marquès Nielsen – Hyggelig Weekend:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

This entry was posted in Eksperiment, Forhold, musik. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jeg kan lave musik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *